Diensten

Kenobi Soft levert diensten voor website ontwikkeling, maatwerk software, IT outsourcing en start-ups:
Websites
Mobielvriendelijke websites
Kenobi Soft maakt websites voor de promotie van bedrijven, stichtingen, producten, diensten en evenementen. Hierbij verzorgen wij:

  • Grafisch ontwerp van de website, inclusief logo design

  • Implementatie in een content management systeem voor zelf onderhoud

  • Additionele functionaliteit zoals online offertes, betalingen, integratie met boeking systemen, social media en veel meer


Alle websites die we maken zijn altijd voorzien van Google analytics, SEO zoekmachine geoptimaliseerd en geschikt voor desktop, tablets en mobiel (responsive). Ook voor opdrachten voor uw bestaande website kunt u bij ons terecht, zoals het geschikt maken voor mobiele telefoons, online betalen, re-design en meer. Alle opdrachten voeren we uit voor een vooraf afgesproken prijs.
Maatwerk Software
Maatwerk software
Voor het “zwaardere” programmeerwerk met OpenSource software moet u bij Kenobi Soft zijn.

Wij implementeren vakkundig uw wensen voor maatwerk software en denken actief mee om de beste oplossing te vinden voor de beste prijs. De maatwerk oplossingen die we uitvoerden omvatten o.a. web based systemen voor financieel beheer, facturatie, transacties, multi-level autorisatie, resource management, integratie met backoffice systemen. Al ons werk voeren we uit met de laatste versies OpenSource software en Javascript libraries.

Uw project wordt begeleid door een Certified ScrumMaster®
Magento webshop
Magento Webshops
Kenobi Soft maakt Magento Webshops voor de Nederlandse en internationale markt.  We implementeren geheel nieuwe webshops vanaf het ontwerp en grafisch design tot en met het vullen van de inhoud en het live zetten.

Al onze webshops zijn responsive (geschikt voor tablet en mobiel) en voorzien van goede SEO voor vindbaarheid via zoekmachines.

Daarnaast staan onze Magento specialisten klaar om u te helpen met uw bestaande Magento webwinkel, zoals het maken van plugins, mobiel vriendelijk maken (responsive), koppelingen met externe systemen zoals Exact en veel meer.
IT Outsoucring
Kenobi Soft verleent diensten voor een vast laag uurtarief aan Nederlandse IT bedrijven en bureaus.

  • OpenSource maatwerk, front-end van websites en design

  • Fixed price opdrachten, scrum of vaste inhuur

  • Deelopdrachten binnen een al bestaand team of geheel door Kenobi Soft uitgevoerd

  • Begeleiding door Nederlands sprekende project managers en met Nederlandse documentatie

  • Communicatie rechtsreeks met uw klant of via uw interne kanaal


Of u nu met 1 persoon bent of met 40 man, met Kenobi Soft heeft u een betrouwbare partner voor langdurige samenwerking. We zorgen er samen voor dat uw projecten voor uw klanten altijd succesvol zijn.
Start-ups
De oprichters van Kenobi Soft zitten zelf achter een start-up en zijn betrokken geweest bij het Launchub seed fonds. Dus we kennen de dynamische omgeving waaronder Startup moeten opereren: requirements staan nooit vast, nieuwe ideeën moeten uitgewerkt worden en aan het begin weet je niet precies waar je uitkomt. En bij dit alles moet gewerkt worden met beperkte financiële middelen.

Kenobi Soft heeft ervaring met het implementeren van MVP’s voor start-ups. Hierbij staat voorop dat we actief meedenken voor de beste oplossing en snel inspelen op nieuwe wensen. Door onze korte feedback cyclus van 2 weken volgens de SCRUM methode, bent u altijd in controle over waar het product heen gaat.

Alle projecten voor Startups worden begeleid door een Certified Scrummaster®